Κυριακή 15 Μαΐου 2016

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - «ΣΥΝ-ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Καβάλας, ως Επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης «ΣΥΝ-ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας/Θάσου, στο πλαίσιο δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), γνωστοποιεί ότι θα πραγματοποιηθεί η 3η διανομή τροφίμων και συγκεκριμένα ειδών οπωροπωλείου.

Η κατανομή των ωφελουμένων στα σημεία διανομής είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον τόπο υποβολής των αιτήσεων. Για το λόγο αυτό:
α) όσοι πολίτες κατέθεσαν αιτήσεις στην Καβάλα, θα παραλάβουν τα προϊόντα τους από τις Κεντρικές Αποθήκες του Δήμου Καβάλας – Στρατόπεδο Κωτσάλου (πρώην Κοινωνικό Παντοπωλείο) από Τρίτη 17 Μαΐου έως Πέμπτη 19 Μαΐου κατά τις ώρες 09:00π.μ. – 13:30μ.μ.

β) όσοι πολίτες κατέθεσαν αιτήσεις στις Κρηνίδες, θα παραλάβουν τα προϊόντα τους από το πρώην Δημαρχείο Φιλίππων στις Κρηνίδες από Τρίτη 17 Μαΐου έως Πέμπτη 19 Μαΐου κατά τις ώρες 09:00π.μ. – 13:30μ.μ.

γ) Οι πολίτες που κατέθεσαν την αίτησή τους ηλεκτρονικά μόνοι τους, θα παραλάβουν τα προϊόντα τους από τις Κεντρικές Αποθήκες του Δήμου Καβάλας – Στρατόπεδο Κωτσάλου (πρώην Κοινωνικό Παντοπωλείο) Τρίτη 17 Μαΐου έως Πέμπτη 19 Μαΐου κατά τις ώρες 09:00π.μ. – 13:30μ.μ.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί την αίτησή τους καθώς επίσης και οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο από το οποίο προκύπτει ο ΑΜΚΑ τόσο του αιτούντα όσο και των προστατευόμενων μελών της οικογένειάς τους.
Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου της υπογραφής (από Αστυνομία ή Κ.Ε.Π.) ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.  
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 2510 451495.